De luchtige muffins heb ik gemaakt met het recept van strawberry mousse cake. Het cakebeslag heeft mij 31 minuten gekost (inclusief ingredienten opzoeken, muffinvormpjes zoeken en plaatsen in muffinhouder). Er zit maar 32 ml olie in het recept, goed he?! De cacao cappucino frosting bestaat uit slagroom, mascarpone, cacao en cappucinopoeder en daarvoor heb ik het tweede gedeelte van het recept "chocolate espresso cake with mascarpone frosting" gebruikt.
Afbeelding van Sassyradish
De frosting had ik nog langer moeten kloppen maar in het recept stond juist dat je dat niet moest doen anders zou de frosting gaan schiften. Volgende keer zal ik wat klopfix erbij doen zodat het iets steviger wordt. De mascarpone frosting heb ik van tevoren gemaakt. De muffinvormpjes (Drommar) zijn van de Ikea, zijn ze niet schattig? Note to myself: de foto's kunnen wel wat mooier, ze waren in ieder geval wel lekker! Met een 8,5 beoordeeld, zelfs!