Tasty Nilou's

Tasty Nilou's: september 2011

23 september 2011

Ferrero rocher cupcakes

Lekkere traktatie voor wellicht het weekend? In principe maak je drie dingen, de cupcake, de nutella ganache vulling en de chocolate hazelnut buttercream. Helaas staan de bereidingstijden niet erbij. Zal jij het komend weekend inluiden met deze glamorous, decadente ferrero rocher cupcake? Let me know :-)
Zie volledig recept:
This is glamorous: table for two: ferrero rocher cupcakes

Labels:

Overcoming obstacles - part 1

*zucht* ik heb zo lang zitten twijfelen of ik deze post zal schrijven, mede doordat het heel persoonlijk is. Op de een of andere moet ik het kwijt en het feit dat iedereen die het moeilijk heeft dit kan lezen geeft mij op de een of andere manier troost. Ik weet niet eens hoe ik moet beginnen? Weet je wat, ik begin maar gewoon. Soms wou ik dat ik gewoon lak had aan wat mensen zeggen of zelfs denken over mij. Soms zou ik gewoon die rockerschick willen zijn die los kan gaan. Helaas, dat ben ik niet, thuis met de gordijnen dicht kan ik wel die rockerschick zijn, maar buiten? No Way! Ik ben met deze blog begonnen omdat ik iets zou willen dat van mezelf is, ik zie deze blog ook echt als 'mijn baby'. Nog steeds vind ik het leuk om berichtjes op mijn blog te plaatsen, niet alleen maar leuk maar ik vind het heerlijk: elke keer dat ik een post plaats voelt het net alsof ik een kado'tje aan mezelf geef (klinkt stom, maar het is de waarheid). Wat ik ook graag duidelijk zou willen maken, is dat ik niet perfect ben! Zo zie ik mezelf ook niet, ik maak fouten, ik ben ook maar een mens. Terug naar de titel van deze blogpost: overcoming the obstacles. Zoals ik al eerder zei, was ik aan het twijfelen om deze post te schrijven, het is personal en tijdens het schrijven MOET ik erover nadenken en dat doet om eerlijk te zijn best veel pijn. Klik op "Meer Lezen" als je de rest van part 1 overcoming the obstacles wil lezen.
Meer lezen »

22 september 2011

Celebrity pick

Onderstaande outfits zijn van de afgelopen week, en de foto's zijn van www.peoplestylewatch.com :

Deze jurk lijkt alsof het bestemd was voor Taylor en voor Taylor Swift alleen....wauw denk dat de jurk niet zo mooi zou staan bij een ander als bij Taylor

Als elke mamma maar een fashionstyle had als Heidi, dan zou de wereld een stuk vrolijker eruit zien...

Klik op "Meer Lezen" voor de overige 5 outfits o.a van Kate Moss, Zoe Saldana en Keira Knightley.
Meer lezen »

Labels:

Uienringen in de oven gebakken

Ja, ja soms kunnen dingen die zo ongezond lijken, toch gezond zijn. De voorbereiding van dit recept duurt echt niet langer dan 15 minuten. In dit recept wordt karnemelk gebruikt, dat zou je niet zeggen he? Maakt het alleen maar nog gezonder. Dit recept is afkomstig van Annie's Eats, ik denk dat iedereen die over food blogt haar wel kent, zo bekend is ze. Het monchou cupcake recept ben ik via haar blog tegen gekomen (dat was trouwens goed gelukt!). De uienringen heb ik nog niet geprobeerd (i seriously do not know why? I really need to make more time to try out these fabulous new recipes!). Wat ik in ieder geval weet is dat dit recept goed is, zeker als 'ie van Annie's Eats afkomstig is ;) Ik vraag me af hoe krokant de uienringen zullen worden in de oven? Zodra ik het heb uitgeprobeerd zal ik het hier posten met een review. Als iemand anders het zal uitproberen: ik hoor het graag! Hier is de link naar het recept: Oven-Fried Onion Rings » Annie's Eats.

Labels: ,

Blast from the past quotes

Op het internet zijn er zoveel quotes te vinden over van alles en nog wat. Ik hou enorm veel van quotes! Veel quotes dateren zelfs uit 1800 en wellicht zelfs eerder!! Veel quotes zijn ook afkomstig van beroemde personen uit de geschiedenis en dat vind ik het allerleukst, want elke keer wanneer ik een quote lees dan wil ik weten wie zou dit ooit gezegd kunnen hebben? Dat die mensen nu niet meer bestaan, maar wel herdacht worden wegens hun daden en hun woorden, vind ik heel bijzonder. Naast het lezen van die quotes voel ik me steeds slimmer worden omdat ik tegelijkertijd steeds meer geschiedenisfeiten leer. Lees vooral dit nieuwe rubriek als jij ook iets erbij wilt leren :-)
Meer lezen »

Labels:

16 september 2011

Spoken word - Pretty Girl....

Een hele tijd terug zag ik het filmpje "Pretty Girl" van Youtuber rahmes100, en ik was echt amazed op de manier waarop ze haar gedicht voor had gedragen. Bekend persoon die ook aan spoken word doet is Lauryn Hill. Voor degenen die spoken word niet kennen:
Spoken word (lett.: gesproken woord) is voordracht van literatuur, veelal binnen de popcultuur. De voordrachten vinden plaats als lezing of performance, met songtekstenpoëzieprozagedichtenprozakort verhaalcolumnsstatementsslamgedichten, enzovoorts. De voordracht kan worden gesproken,gedeclameerd of gezingzegd, al dan niet met visuele of muzikale ondersteuning zoals dan veelal met videoprojecties en/of soundscapesBron: Wikipedia

Hieronder de voordracht van Pretty Girl, ik raad het je echt aan om dit filmpje te beluisteren. Zou het leuk vinden als mensen hierop reageren :-)


15 september 2011

Inspiratiefoto's:10 verschillende kledingstijlen - deel 8

Ik ben altijd erg enthousiast als ik leuke kledingstijlen heb gevonden via lookbook.nu, zo nu ook. Deze keer heb ik 10 kledingstijlen van fashionista Flavia D gekozen. Haar kledingstijlen zijn serieus OFF THE CHAIN! This girl knows how to dress fashionable with a skirt and accessories!

De verschillende patronen passen zo goed bij elkaar...amazing!
Wil je meer zien? Klik dan op "Meer lezen"
Meer lezen »

Labels: ,

14 september 2011

Bruiloftbedankjes waar je ook echt iets aan hebt!

De meest standaard bruiloftbedankjes zijn toch wel die suikeramandelen of snoep. Als bruidspaar wil je (neem ik aan) dat gasten jouw bruiloftbedankje ten eerste hartstikke leuk vinden en ook nog eens kunnen gebruiken (in plaats van het op te eten en weg is je bruilofbedankje). Nu snap ik wel dat een bruiloft veel kosten met zich mee brengt, maar eerlijk waar er zijn echt hele leuke alternatieven die je zelf kunt maken! Wil je zien welke leuke DIY bruiloftbedankjes ik bedoel? Klik dan op "Meer Lezen".
Meer lezen »

Labels: ,

Zalando winactie

zalando all you can shopDe prijzen die je kunt winnen met deze Zalando winactie zijn echt MEGA leuk! De prijzen roepen bij mij en ik denk wellicht ook bij anderen de befaamde Zalando's kreet: AAAAAHHH, want je kunt namelijk een jaar lang gratis shoppen bij Zalando.nl voor 3600 euro! Dat is per maand omgerekend 300 euro aan kledinggeld: AAAAAHHHH! Prijs #2, #3, #4 zijn vouchers ter waarde van 100 euro. Als je meedoet via je Facebookaccount kun je kans maken op een voucher van 300 euro. Wat moet je doen? 

1. Stel jouw ultieme outfit samen met producten uit het assortiment van Zalando.nl
2. Plaats deze vervolgens op jouw blog of website waarin je uitlegt welke producten je hebt uitgekozen
3. Heb je geen eigen blog of website? Dan kun je meedoen via Facebook 
4. Meedoen kan tot 30 september 2011


Hieronder kun je mijn ultieme outfit bekijken met uitleg waarom dit mijn ultieme outfit is


Mijn ultieme outfit is een outfit die ik voor een redelijke prijs heb gekocht en waarvan ik de items kan hergebruiken in een ander outfit. Zodra ik deze outfit aan heb, voel ik mij confident & smart, zo hoort iedere vrouw zich toch te voelen? 

Labels:

12 september 2011

Review Roasted Eggplant & Red Pepper Dip

Zeg nou zelf, ziet dit er niet yummielicious uit? En zo gezond met aubergine en paprika. Dit sausje kun je gebruiken als dipsaus, sandwichspread of voor op de pasta. Ook is dit recept makkelijk in de blender klaar te maken. Klik op "Meer lezen" voor mijn review.
Meer lezen »

Labels: , ,

10 september 2011

Verse kokoswater = super (beauty)drank!

Ik heb al eerder een blog geschreven over kokosnootolie. Kokosnootolie kun je dus gebruiken als haarmasker voor gezond glanzend haar, maar ook voor op je huid (wel goed laten intrekken voordat je je kleding aantrekt). Vaak vraag ik me af hoe kan 1 kokosnoot zoveel verschillende producten geven? Namelijk olie, kokosmelk, kokoswater en gedroogde gemalen kokos. Ik ken geen enkele fruit dat de kokosnoot in dit opzicht kan evenaren (jij wel? Let me know). Op mijn facebookpagina heb ik zelfs een bericht geplaatst over topmodel Miranda Kerr die elke dag 4 theelepels kokosolie gebruikt voor een gladde huid. Madonna heeft zelfs de firma Vita Coco opgekocht, zo sterk gelooft zij in de voordelen van verse kokoswater. Ook Rihanna is helemaal gek op kokoswater en maakt zelfs reclame voor Vita Coco. 
Nu ben ik vorig jaar en het jaar daarvoor op vakantie geweest in Zuid Amerika en elke keer dat ik terug kwam kreeg ik complimenten hoe goed mijn huid er wel niet uit zag (en that's pretty amazing, want ik heb altijd last van acne!). Het zou aan het voedsel kunnen liggen, ik at daar wel meer tropisch fruit, maar het zou ook aan de verse kokoswater liggen die ik daar best vaak dronk. In Zuid Amerika kun je verse kokosnoten uit de bomen plukken, in Nederland duidelijk niet. Eenmaal terug in Nederland wil ik dit gezond drankje (dat niet alleen goed is voor je huid maar ook voor je lichaam) blijven gebruiken, dus ben ik ernaar op zoek gegaan met resultaat! Wil je weten hoe je aan verse kokoswater kunt komen en welke voedingswaarde dit beautydrankje bevat? Klik dan op "Meer lezen".
Meer lezen »

Labels: ,

05 september 2011

Inspiratiefoto's:10 verschillende kledingstijlen - deel 7

Inmiddels is het al september en de zomer is nog niet echt voorbij, dus de onderstaande kledingstijlen zijn nog net op de valreep ;-) Deze keer veel lange rokken. De onderstaande afbeeldingen worden groter zodra er op geklikt wordt.


Summer is still not over
Voor de overige foto's klik op "Meer lezen"
Meer lezen »

Labels:

04 september 2011

My superduper breakfast

Iedereen kent het langzamerhand wel: ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wat is nu leuker dan die maaltijd zo 'nutritious' mogelijk te maken? De laatste tijd ben ik heel erg aan het experimenteren met mijn ontbijt. Ik vind het bijvoorbeeld superbelangrijk om elke dag havermout naar binnen te krijgen. Havermout bevat namelijk veel calcium, fosfor, vezels en is zelfs goed om je bloedsuikerspiegel en bloeddruk laag te houden! Havermout is dus heel gezond, wil je weten hoe ik mijn ontbijt nog gezonder maak? Klik dan snel op "Meer lezen".
Meer lezen »

Labels: ,