Ik had de gist te snel bij het warme melk gedaan, wellicht dat het ook daarom niet het evenbeeld is van het origineel receptplaatje. Al met al geef ik dit recept een 6: lange wachttijden voor het laten rijzen.....
De sneetjes toast ik met wat boter of jam, best lekker voor bij de thee en verrassend genoeg, helemaal niet zoet! Klik op "Meer lezen" voor de Cinnamon Rolls review.
En dan nu echt even over naar de Cinnamon Rolls!!! Dit recept had ik gevonden bij de website www.allrecipes.com en daar is het recept beoordeeld een 4,5/5 door 867 users! En dan weet je gewoon dit recept is goed. Wat ook leuk is, is om te kijken naar de reacties van de users, ze hebben goede tips om het recept te 'tweaken'. Ik heb me netjes gehouden aan het recept. Hierbij een snelle overzicht van het recept:
Resultaat (klik op het plaatje voor een grotere afbeelding)
De suiker met boter, hoort uit te lopen (zie linkerplaatje), dat is geen probleem. Ook deze baby's heb ik ingevroren in de vriezer en nadat ze ontdooid zijn: nog steeds lekker! Je kunt ze ook snel ontdooien in de oven (zelf al uitgeprobeerd). Je kunt ook je eigen vulling erin doen, zoals chocola of jam, dit is een goed basisrecept voor een lekker broodje.Weg met die geconserveerde kaneelbroodjes, hello home made natural cinnamon rolls! Origineel recept: http://allrecipes.com/recipe/ninety-minute-cinnamon-rolls/